Make-up

i.am.klean

live the klean life met natuurlijke make-up i.am.klean laat jou genieten van eco-luxe. Met onze eenvoudige, maar zeer effectieve natuurlijke make-up creëer jij een bewuste en luxueuze levensstijl die zowel jouw huid als onze planeet ten goede komt. Voel jezelf mooi en zelfverzekerd, terwijl je ook een positieve impact maakt op de wereld.

De hoogkwalitatieve producten van i.am.klean komen tegemoet aan de toenemende nood aan en vraag naar make-up die gezonde beauty met eerlijke duurzaamheid combineert. We kiezen dan ook bewust voor pure producten, van vegan en minerale ingrediënten tot hervulbare en makkelijk te recycleren verpakkingen.

Bij La Rosa kan je terecht om zowel de producten van i.am.klean te testen en aan te kopen (na afspraak), maar je kan ook terecht voor make-up workshops. Of om je te laten op te maken voor een feestje.

“De verpakking van onze producten moet net zo goed voor de planeet zijn als onze make-up voor je huid.” - Founder Caroline Rigo

Je make-up laten doen

dat kan natuurlijk ook bij La Rosa

Gratis make-up advies⎥15min.

Dit kan je eenvoudig boeken als je graag wat make-up in het instituut komt uitkiezen.Ik help je dan bijvoorbeeld met het kiezen van de juiste (kleur) foundation, oogschaduw, ...

Wil je echt tips & tricks over hoe je de make-up aanbrengt? Kies dan voor het make-up advies van 60min. Of ga je liever zelf aan de slag met de producten? Kies dan voor een (privé)workshop.

  • gratis bij aankoop van producten, anders €15

Wil jij kennis maken met de kracht van i.am.klean? Dan is een make-up advies van 60min? ideaal voor jou!

Ik maak je op met de producten van i.am.klean en geef hierbij tips & tricks voor het aanbrengen ervan. Ik noteer ook alles voor jou, zodat je thuis ook meteen aan de slag kan.

  • gratis bij aankoop van producten, anders €45
  • Kom zonder make-up naar deze afspraak, dan kunnen we meteen starten.

Wil je liever zelf aan de slag gaan met de producten? Kies dan voor een (privé)workshop.

Wil jij na jouw gelaatsbehandeling graag een naturelle make-up look? Dat kan! Boek deze optie dan gewoon samen met jouw gelaatsbehandeling.

  • €20

Een feestje, fotoshoot, ... op de planning? Kies dan voor de 'party look', geen paniek als je niets te opvallend wil. We bespreken samen de look die we gaan creëren.

Valt jouw gelegenheid buiten de openingsuren van het instituut? Neem dan even contact op via mail dan bekijk ik of er een mogelijkheid is om jou verder te helpen.

  • €45

5x clean commitment

i.am.klean staat voor ‘natuurlijke make-up as it should be’. Bij het ontwikkelen van onze producten hebben we niet alleen oog voor de eindgebruiker die onze make-up aanbrengt, maar ook voor het hele proces daarvoor én daarna. Onze volledige werkwijze is toegewijd aan kwalitatieve en gezonde eco-luxe. Van het wetenschappelijke onderzoek voor een nieuw product, tot het hergebruik en de recycleerbaarheid van onze verpakkingen.

1. As pure as possible
Alle i.am.klean producten zijn zo puur mogelijk. Bij i.am.klean dagen ze zichzelf uit om te blijven innoveren en natuurlijke make-up te ontwikkelen die niet alleen goed is voor jouw huid, maar ook voor het milieu. Aangezien zij 100% achter de pure producten staan, communiceren ze ook heel transparant over de ingrediënten en samenstellingen.

2. We love people
In eerste instantie maken ze de i.am.klean producten natuurlijk voor jou. Jij verdient namelijk luxueuze make-up die ook nog eens gezond is. Meer nog: onze producten verbeteren je huid dankzij hun voedende en verzorgende effect. Doordat er geen parabenen of toxische partikels in onze make-up zitten, genieten zelfs de meest gevoelige huiden van i.am.klean.

3. Vegan friendly
Bij i.am.klean kiezen ze heel bewust voor producten en processen zonder dierlijke ingrediënten. Bovendien zijn de basisingrediënten afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties. Zo weten ze zeker dat de ingrediënten op geen enkele manier zijn afgeleid van dierlijke materialen.

4. Hybrid product
Jouw lipstick ook gebruiken als liquid blush? Door duurzame én hybride producten te ontwikkelen, zorgen ze bij i.am.klean ervoor dat jij een luxurious lifestyle kan combineren met een ecologische mindset. Een uitdaging die ze met veel plezier aangaan!

5. Easy sustainability
Dagelijks blaken van zelfvertrouwen met prachtige make-up en tegelijkertijd jouw steentje bijdragen aan een duurzamere wereld? Easy. Met de ‘refillables’ blijf je genieten van jouw gezonde producten zonder telkens verpakkingen weg te moeten gooien. Gewoon even bijvullen en je kan weer snel verder met jouw favoriete make-uplook.