Groepsworkshop

Groepsworkshops

Ontdek de kracht van i.am.klean make-up tijdens een groepsworkshops. Of je nu een make-up beginner bent of al wat ervaring hebt, ik probeer steeds de workshops aan te passen aan ieders niveau. We bieden twee verschillende workshops aan die je altijd kan boeken en af en toe organiseren we ook groepsworkshops waar je je alleen of met meerdere voor kan inschrijven.

Onze workshops worden gehouden in een ontspannen sfeer, waarin je wordt aangemoedigd om vragen te stellen, te experimenteren en je eigen stijl te ontwikkelen. Alle benodigde materialen zijn aanwezig, dus je hoeft alleen maar te komen en te genieten van het proces. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je make-up skills wilt verbeteren, de workshops bieden een leuke en inspirerende manier om jezelf te verwennen en bij te leren.

Het kan handig zijn om je huidige make-up producten en accessoires mee te brengen naar de workshop. Zo kunnen we ook kijken naar welke producten je al hebt en gebruikt.

Deze workshops gaan altijd door in het instituut.
Wil je een workshop op locatie? Stuur dan een mailtje voor de mogelijkheden.

Je vindt alle groepsworkshops hieronder.

Groepsworkshops

bij La Rosa

Duo workshop⎥120min

Perfect voor jou en je beste vriend(in), partner of familielid. In deze intieme setting krijgen jullie persoonlijke aandacht en begeleiding van onze ervaren make-up artiesten. Leer samen nieuwe technieken, ontdek de nieuwste trends en deel je passie voor make-up tijdens deze exclusieve workshop.
Wil je een specifiek thema (bijvoorbeeld: focus op ooglooks, contouren, back to basics, ...) voor de workshop? Laat dit dan ook zeker weten.

  • €40 per persoon
  • Je krijgt 5% korting op alle producten die aankoopt aan het einde van de workshop.

→ Workshop tijdens openingsuren te boeken via de online boeking
→ Workshop buiten openingsuren te boeken via mail

Ideaal voor een gezellig uitje met vrienden, collega's of familie. Deze groepsworkshop biedt een leuke en sociale omgeving waarin je samen met anderen kunt leren en experimenteren. Ontvang deskundige begeleiding terwijl je nieuwe make-up looks uitprobeert, tips en trucs deelt, en plezier hebt met gelijkgestemde mensen.
Wil je een specifiek thema (bijvoorbeeld: focus op ooglooks, contouren, back to basics, ...) voor de workshop? Laat dit dan ook zeker weten.

Je zorgt zelf voor het aantal personen die deelnemen, minimum 4 en maximum 6.

  • €30 per persoon
  • Je krijgt 5% korting op alle producten die aankoopt aan het einde van de workshop.

→ Workshop te boeken via email

Soms organiseer ik zelf een groepsworkshop waarvoor jij je kan inschrijven (alleen of met iemand). Indien er zo'n workshop op de planning staat kan je die hieronder terug vinden!

  • prijs is afhankelijk van de workshop