Definitieve laserontharing

Streef je naar een gladde en zachte huid, vrij van ongewenste en ingegroeide haartjes? Maak kennis met de revolutionaire oplossing: de Coolskin Diode Ice Laser, jouw sleutel tot een haarvrij leven. De Coolskin laser is speciaal ontworpen om ongewenst haar snel, efficiënt en zonder pijn te elimineren.

De voordelen van deze behandeling spreken voor zich:

 • Een snelle en comfortabele weg naar definitieve ontharing.
 • Pijnloos.
 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kan je je dagelijkse bezigheden weer oppakken.
 • Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de zeer lichte, gebruinde of zeer donkere huid.
 • Veilig voor elk lichaamsdeel, inclusief de meest gevoelige zones.
 • Een betrouwbare behandeling die het hele jaar door uitgevoerd kan worden.
 • Twijfel je of definitieve laserontharing geschikt is voor jou? Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we jouw specifieke situatie en bekijken we of de behandeling geschikt is voor jou. Dit is ook een uitgelezen kans om te ervaren hoe de laser aanvoelt en, indien alles naar wens is, kunnen we soms direct na het gesprek met de behandeling starten.

  Ben je klaar om de stap te zetten naar een permanent gladde huid? Boek dan jouw gratis en vrijblijvend intakegesprek en laat ons samen bekijken hoe ik jou het beste kan helpen.

  Veelgestelde vragen over definitieve laserontharing

  Staat je antwoord hier niet tussen? Aarzel niet om contact op te nemen.

  Hoe werkt de Coolskin Diode Ice laser?

  Met een krachtige energiestraal richt de laser zich op de haarzakjes, waardoor deze definitief beschadigd raken en er geen nieuw haar meer kan groeien. Ondanks de intense warmte die bij deze behandeling vrijkomt, garandeert de gekoelde laserkop een volledig comfortabele ervaring zonder enig ongemak.
  Nee, dit moet niet, maar om de haren te beoordelen tijdens het intakegesprek moeten we de haren wel kunnen zien en voelen. Tijdens behandelingen door mag je gewoon scheren.
  Let op: je mag gedurende heel de behandelperiode absoluut niet waxen, epileren met pincet, ...

  Gemiddeld zijn er 8 sessies met de Coolskin Laser nodig, met een tussenperiode van 5 à 6 weken. Dit aantal kan variëren per zone en is afhankelijk van jouw haargroei.

  Je hoeft je geen zorgen te maken over het aantal sessies dat je nodig hebt. Vanaf sessie 9 is de behandeling gratis! Je betaalt dus maximaal voor 8 sessies en weet van tevoren het maximumbedrag dat je gaat moeten betalen.

  Witte en grijze haren bevatten geen pigment, waardoor je deze ook niet kan laseren. Indien het haar geen pigment bevat kunnen we dit niet behandelen. Bij rossige haren kunnen we het beste tijdens het intake gesprek bespreken wat de mogelijkheden zijn.

  De haarzakjes die we hebben vernietigd zijn permanent vernietigd en zijn dus weg. Echter, door bijvoorbeeld hormoonschommelingen kunnen haarzakjes die nooit actief zijn geweest opeens actief worden.

  Je kunt dit in de gaten houden en eventueel jaarlijks een onderhoudsbeurt ondergaan indien je dit nodig vindt. Dit is volledig je eigen keuze. Een onderhoudsbeurt is beschikbaar voor de prijs per sessie met 50% korting.

  Je kan niet gelaserd worden bij zwangerschap en borstvoeding, epilepsie, pacemaker, diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen).
  Ik beloof dat het laseren pijnloos verloopt! De gekoelde laserkop zorgt voor een comfortabele ervaring zonder pijn. Soms kan het zijn bij gevoeligere zones dat je iets voelt maar klanten ervaren dit niet als pijnlijk.
  Ja! De laser is perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meest gevoelige delen zoals gezicht, rug, bikinilijn, ... We kunnen alles laseren op het lichaam uitgezonderd de onderkant van de wenkbrauwen.

  Prijzen Laserontharing

  Bij 2 zones krijg je 10% korting op het totaal bedrag.
  Bij 3 of meer zones krijg je 20% korting.
  De korting is enkel geldig als je de zones op hetzelfde moment laat behandelen.

  Prijzen per sessie - Vrouwen

  Zone Prijs
  Onderbenen €160
  Bovenbenen €160
  Volledige benen €290
  Oksels €75
  Bikini €125
  Full bikini (incl. schaamlippen & bilnaad) €175
  Volledige armen €140
  Onderrug €150
  Tepelhof €50
  Buik (tot navel) €70
  Handen of voeten €50
  Vingers of tenen €35

  Prijzen per sessie - Mannen

  Zone Prijs
  Volledige rug & schouders €290
  Borst €190
  Buik €150
  Borst & buik €290
  Nek €75
  Oksels €110
  Volledige benen €395
  *Bikinilijn: Ontharing naast de slip, net voorbij de slip en een stukje bovenaan (of minder indien dit de voorkeur heeft)
  *Full bikini is incl. schaamlippen & bilnaad